Мистерията BEK’s .Чернооки деца

BEK’s – Black Eyed Kids – Чернооки деца

Какво всъщност са Бекс?

Това са деца (тинейджъри) с тъмна кожа, на пръв поглед не се различават по нищо от обикновените деца. Но всъщност те имат чисто черни очи (вж снимката), които изразяват гняв и излъчват силна омраза. Според журналистът Браян Бетел, който пръв прави репортаж за тях, те притежават силата да контролират до една степен човешкият ум и имат много лоша аура. По надолу ще прочетете истински истории на хора, които са се срещали с Бекс.

Историята на „Адел“

„Четох книга в спалнята, когато към 23:00 часа чух чукане..леко, единично чукане.

Станах от леглото, за да видя какво е. Погледнах през прозореца и бях изненадана да видя две деца.

Отворих прозореца и ги питах какво искат по това време.

Те отговориха просто: „Пусни ни вътре!“. Аз отговорих не, и питах защо искат да влязат. Те казаха: „Искаме да ползваме твоята тоалетна“.

Бях шокирана, че деца на 10 години, искат да ползват чужда тоалетна по това време. Отговорих им не и затворих прозореца, но ги гледах през него. Погледнах ги в очите..никога не бях виждала такива очи. Те бяха черни, напълно черни. Почувствах нещастие, нещо дяволско…Това чувство ме обзе, беше ужасяващо…“

Ако това не звучеше ужасно, вижте следващият разказ на едно 16 годишно момче.

„Карах си скейтборда към 10:30 вечерта и спрях да си почина малко, когато към мен се приближиха две деца.

Едното носеше бейзболна шапка, беше с руса коса, а другото носеше тениска на спайдърмен. То изглеждаше, като на 8г., беше също с руса коса.

По-голямото момче ме заговори:

„Ей, дете можеш ли да ни помогнеш, изгубихме се, трябва да ползваме телефон, можеш ли да ни заведеш у вас?“ Погледнах ги и веднага усетих, че нещо не е наред. Усетих страх и отчаяние.Казах им, че може да ползват моя джиесем. По-голямото момче се раздразни и ме погледна в очите, тоава видях че те бяха напълно черни. Казах му: „хей, яки лещи, откъде ги взе?“

Той отговори:“ това не са лещи“. Тогава им казах, че трябва да се прибирам. обърнах и тръгнах да карам. Тогава по-голямото момче ме хвана и ме дръпна за рамото. Той каза: „Ти ще ни дадеш да ти ползваме телефона. Ние трябва да влезем у вас, но не можем ако не ни поканиш“

Тогава го ударих в лицето и избягах. Прибрах се вкъщи. Когато погледнах през прозореца ги видях да ме гледат. Казах на майка ми, но не ми повярва. „

Няма реални доказателства за наличието на такива деца, но това не означва и че не съществуват. Историите се разпространяват, като градски легенди, а дори се създават и филми на ужасите. Дали са реални или не, няма как да разберем, ако не се срещнем с тях. Аз лично не ви го пожелавам…

Радослав Сидеров
Facebook / Twitter

Advertisements

12 Comments Add yours

 1. Gabrielle каза:

  Към ИванСкорпиона искам да се обърна… как може да коментираш нещо,което не разбираш..Не бъркай децата индиго с тези чернооките деца,нямат нищо общо!

 2. IvanSkorpiona каза:

  А тази история,за която разказва статията е взета от филма “Неканеното“.
  Админе,добре е да имаш развинтена фантазия,но за да си добър писател и жирналист не е нужно да крадеш чуждите идеи,трябва да си имаш свои идеи!!!!

  1. setlans каза:

   Първо, статията не е измислена от мен и не е взета от филм. Тя е оригинална и както виждаш е съставена от реални случки на реални хора. Второ, относно по-долния ти коментар, мисля, че мозъка ти е жестоко повреден и не можеш да мислиш трезво, затова сега те банвам и вече няма да можеш да добавяш коментари. Мисля, че трябва да прочетеш повече относно децата индиго и гледай да четеш истински книги, а не това което четеш сега ! Относно Еленко Ангелов – той много добре разсъждава, затова ти препоръчвам да се вслушаш в думите му, ще чуеш много истина за това, как стоят нещата !

 3. IvanSkorpiona каза:

  Тези “специални“ според вас деца-винаги е имало такива хора!
  И да,чернооките деца СА деца индиго,колкото и да не ви харесва този факт!
  Затова аурата е индигова на самите индигови деца,защото очите им са тъмни.Всеки знае,че очите са огледало на душата.А аурата е самата душа.
  И престанете да слушате глупостите на Еленко Ангелов,той самия не знае какво говори и си вярва,въпреки че говори само фантасмагории…
  Първо на първо,рептилиите нямат нищо общо с Илюминатите и Масоните,които владеят света,това са подземни същества,които винаги са живяли на Земята,но просто винаги са се криели от хората,защото не са добре настроени.Чак сега е излязла една от тях,за да напише доклад за хората защото има личен интерес към хората.
  Може и Илюминатите да имат някаква връзка с някакви извънземни,но Илюминатите не са извънземни,а са си хора.Прочетете “Интервю с рептилката Ласерта“.Иначе Илюминатите и Масоните имат достъп до древни тайни за човешки циливизации,които са били управлявани от крале-рептилии,или са общували с други видове същества,някои от които подземни,други са били извънземни,както в древен Египет и в древен Вавилон,например.

  Спрете да обиждате красивите тъмноки хора,страхливци и завистници такива!
  По-големи #### от вас никога не са се раждали на бял свят!
  Жалко е,че избощо съществувате!Как изобщо се търпите бе????????

 4. Ivan2366 каза:

  Какво толкова страшно им намирате на черните очи,аз не мога да разбера,черните очи са едни от най-красивите!И не,не издават студенина,за разлика от сините.Истински коварни са хората със зелени очи,а не чернооките.Чернооките са страстни натури и лесно могат да избухнат в гняв,по-смели са от повечето хора,по-самоуверени и по-решителни от другите.Но не,те не могат да ви урочасат и тези хора нямат лоша аура около себе си.И те са чувствителни и емоционални хора със своите слабости,като повечето хора впрочем.Хората с черни очи често са мразени и изолирани от околните,но това е голяма грешка,защото обикновенно притежателите им са интелигентни,силни волеви и добри лидери.

  1. setlans каза:

   Мисля, че не си разбрал правилно статията. Прочети я отново ! 🙂

  2. Emitoo=) каза:

   Говорим за деца с напълно черни баз следа от бяло очи.

 5. ivanka iordanova каза:

  Стивън Кинг- „Сейлъмс Лот“. Описанието е индентично и е написано много преди тази дата.

 6. ivanka iordanova каза:

  Стивън Кинг- „Сейлъмс Лот“. Описанието е индентично и е писано много преди обявената дата.

 7. Martin каза:

  Те не са специални деца а едни #### които са създадено умишлено чрез експерименти на сивите и рептилите за повече информация гледайте клиповете на Еленко Ангелов.Специални деца са прекрасните деца индиго също и кристалните деца.

 8. webmason121 каза:

  Това си е мммм яка историйка но ми напомня на един филм в който ако не поканиш вампира той не може да влезе. Но браво историята е много интересна и може би истинска честно казано искам да видя някое от тези специални деца.

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s