България на три морета след 2012 г.

Трусове ще изваят крайбрежие около Сливен и Родопите, вещаят родни апокалиптици

Парадоксално, но мечтата на крайните националисти – България на три морета, може да се сбъдне, без дори една пушка да гръмне. Искаме или не, световните граници вече се прекрояват силово от катаклизмите, обхванали цялата планета.

Медиумът Калоян Радославов твърди, че в по-далечно бъдеще у нас ще се установи тропически климат, Гърция ще потъне, а Бяло море „ще мие очите на Родопите“. Адриатическо море пък ще си намери път през албанските планини и ще достигне западната ни граница. По думите на феномена, който черпи информация от света на мъртвите, буревестник на тези промени е времето. То избързва с по няколко милисекунди всяка година, което щяло да помогне на хората да се адаптират по-бързо.

Хронотопната теория на Радославов доскоро звучеше доста екзотично, но след земетреснието в Чили скептиците започнаха да се топят като мартенски сняг. Геофизиците на НАСА установиха, че оста на цялата планета е мръднала с цели 8 см. Заради това денят се увеличава и процесите в цялата биосфера се ускоряват видимо.

„Учените чак сега установяват това, за което ние предупреждаваме от години. Оста на планетата се премества на физическо и енергийно ниво. Това води до разбалансиране на земната маса, откъдето тръгват големите земетресения. Мъртвите ни предци ми казват още, че в момента сме защитени. На наша територия се намира един от порталите за четвъртото измерение, в което ще влезем много скоро. С ускоряването на времето космическият разум иска да ни помогне да се адаптираме по-бързо към новата реалност“, обяснява медиумът.

И други негови колеги по дарба отдавна тръбят, че учители, обитаващи небесните селения, им диктуват доста апокалиптична информация. Минутите, секундите и часовете се сливат около 2012 година и духът на Гея ще промени мисленето на хората, пророкува и феноменалната Йорданка Николова. Екстрасенската от години предупреждава, че Пирин планина много бавно потъва, а земното притегляне от 9,8 ще отслабне до 8,9. Скоро Слънцето ще изгрява от североизток. Всичко това обаче имало отношение към отваряне на заспалите мозъчни центрове у човека през 2012 година. Древни пророчества от цял свят сочат датата като преломна в духовно и физическо отношение за цялото човечество.

Дали бъдещето на апокалиптиците ще ни застигне, остава да видим, но е факт, че учените са доста объркани. Преди около 500 млн. години например денят е бил едва 22 часа, което е доказано чрез анализи на седименти скали. През 2004 г. земетресението в индонезийския остров Суматра от 9,1 по Рихтер доведе до преместването на Индия към Тибет. Вследствие на рокадата Хималаите се повдигнаха леко и също толкова неусетно се забави въртенето на Земята и на часовниците. Сега се случва точно обратният процес.

инфо: standartnews.com
Advertisements

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s