Тайните подземия на България – Част 1

Анотация

След едно дълго мълчание писателят Милан А. Миланов ни изненада с книга,
в която пред читателите се разкриват и преплитат езотерични, фантастични и научни открития, вълнуващи човечеството от векове.

„Проникнал“ в лабиринти на тайни подземия, Миланов разказва за експонати, законсервирани от милиони години, запазени за бъдещето.

Посетил по езотеричен път „Мадарския конник“, „Музея под Витоша“, загадъчното плато „Наска“ и „Свещника“ в Перуанските Анди, той ни разкрива безброй загадки; докоснал се до истината за „евакуацията“ на маите; не е пропуснал и митичния континент „Атлантида“, обект на хилядолетни издирвания.

Писателят твърди: Шлиман не е открил Троя на Хисърлъка в Турция. Предлага впечатляваща дешифровка на загадачния „Диск от Фестос“. Отрича твърдението, че Сократ е отровен!

Легенда ли е „Ноевия ковчег“? Защо е дадено подробно описание в Библията на „Скинията“ на Моисей?“ Къде са преместени тленните останки на цар Борис III? „Кехлибарената стая“ на територията на Русия ли е укрита? Открит ли е днес намерения от Филип Тотю каменен, но не разчетен текст на връх „Баба“? Какво предстои за България.

Авторът поднася на читателя неизвестни, сензационни разкрития за пирамидите, непознати планети и „черните дупки“, истината за картата на турския адмирал Пири Рейс, за Ерих Червения и нещо сензационно за Троя – Изненади, граничещи с невероятности, очакващи бъдещи научни разкрития и потвърждения.

(Анотация – http://www.helikon.bg)

Можете да свалите книгата от ТУК.

Advertisements

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s