Вампири нападат животните край Варна

Снимка: boquetesafaritours.typepad.com

Местните жители вече са склонни да вярват, че край Варна бродят вампири, които нападат беззащитните животни, изпиват им кръвта и ги убиват. Стопани се оплакват, че вече не се чувстват спокойни и се тревожат за животните си, след като започнали да намират убити добичета със следи от вампирски зъби по врата.

В началото на много хора им било смешно, но когато започнали да намират умрели животни, започнали да си променят мнението.

“Станах рано сутринта, за да пусна козите си за паша, когато заварих две от тях умрели. Те имаха две червени точки на врата, кръвта им беше изпита” – ридае бай Иван. И той не е единственият. Много негови съселяни пропищели от същото. Започнали да намират животните си проснати на земята със странни белези по врата.

Някои от хората предположили, че може да броди нов вид змия, която да убива добичетата, други – решили, че най-вероятно става въпрос за вампири.

Преди известно време мъж от варненско село чул странен шум и отишъл да провери какво става. Видял една от козите си на земята в безпомощно състояние. Усетил движение в храстите и отишъл да провери, видял бягащ мъж и сякаш около него изникнали прилепи.

info: razkritia.com
Advertisements

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.