Истина ли е: Небостъргачи на луната ?

Американски астролози твърдят, че на земния спътник има остатъци от кули, мостове, виадукти и жилищни сгради

Из виртуалната мрежа отдавна се разпространяват странни снимки, за които се твърди, че били взети от архива на НАСА. Върху тях са запечатани обекти по лунната повърхност, подобни на кули, мостове, жилищни сгради, улици и виадукти.

Бившите служители на НАСА Ричард Хогланд и Кен Джонстън твърдят, че съществуват научни доказателства, че в миналото цялата Слънчева система е била неселявана от хора и че онова, което се вижда на Луната, са остатъци от древната цивилизация.

Те дори сензационно обявяват, че от 40 години насам Националното управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство старателно укрива тази информация. На пресконференция Кен Джонстън съобщава, че е получил нареждане от бившите си шефове да унищожи негативите на огромен снимков архив за земния спътник. Той обаче предава едно от досиетата на Оклахомския държавен университет. Вероятно именно това са снимките, които циркулират из Интернет.

„Армията на Съединените щати притежава 122 снимки, направени от астронавти, които доказват съществуването на извънземни, твърди на свои ред полковник Филии Корсо, член на Националния съвет за сигурност по време на президента Айзенхауер.

Американският астроном Феликс Бак пък казва, че от 1982 г. досега е успял да заснеме върху повърхността на Луната 350 гигантски структури с невъобразими за човека размери – дължина по 20-40 км и височина от порядъка на 30 км.

Засега ортодоксалната наука не дава логично обяснение на феномена, а догадките и теориите за световната конспирация се множат.

 инфо: chudesa.net
Advertisements

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s