Fox News излъчи по погрешка самоубийството на автокрадец (видео)

Снимка и текст: photos.mayaiv.com

Дълго преследване на полицията в САЩ с откраднат Dodge Caliber завърши със самоубийството на заподозрения крадец, а цялата шокираща сцена беше показана в ефира на телевизионния канал Fox News.

В желанието си да предаде своевременно и доближи своите зрители до горещото преследване в развитие, телевизията използва хеликоптер, излъчвайки цялата трагедия на живо.

След продължилата един час гонитба между униформените и предполагаемия автокрадец, последният излиза от колата и започва да тича по черна пътека, като видимо не е на себе си. Буквално секунди по-късно крадецът се застрелва в главата.

Живото предаване е прекъснато секунди след кошмарния инцидент с рекламен блок. По-късно водещият Шепърд Смит се извини публично пред зрителите: “Наистина объркахме всичко. Съжаляваме. Подобни кадри не трябва да бъдат излъчвани по телевизията.”

Според Fox News, преди преследването заподозреният откраднал автомобила, а впоследствие е открил огън срещу полицейски служители.

По-късно с официално съобщение излезе и изпълнителният директор на телевизията Майкъл Клементе: “Бяхме взели всички предпазни мерки, за да избегнем подобен инцидент, излъчвайки кадрите в реално време от хеликоптера с пет секунди закъснение. За съжаление гафът беше резултат на непростима човешка грешка и ние се извиняваме за това, което видяха нашите зрители на телевизионните си екрани”, се посочва в съобщението.

Шокиращото видео от инцидента (18+):

Advertisements

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s