Екстрасенси в храма на Преподобна Стойна заради енергийно поле

Снимка и текст: standartnews.com

Благоевград. Все повече екстрасенси не само от страната, но от Русия и бившите съветски републики бият път до санданското село Златолист.

Целта им е църквата „Свети Георги“, в която е живяла някога пророчицата Преподобна Стойна. В светата обител е запазена килията, която обитавала монахинята. В средата на храма, под купола, пък има мраморна плоча с двуглав орел.

„Тя има здравословно излъчване, като се стъпи върху нея и се вярва искрено, човек може да намери облекчение и лек за болката си“, твърдят селяните. „Най-много са миряните в нощта срещу големия християнски празник Гергьовден.

Вътре пренощуват стотици хора от страната и чужбина. Всички знаят за енергийното излъчване в църквата на Преподобна Стойна“, уверява кметският наместник на селата Черешница и Ковачево Георги Коцев. Заради енергийното поле в Златолист пристигат и много екстрасенси. Те не са само от България, но и от Русия, Украйна, Казахстан. „В последните години постоянно идват ексрасенси тук, явно черпят енергия от този храм“, допълва селският управник.

Advertisements

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s