10 000-годишни скални рисунки изобразяват извънземни и НЛО в Индия


Държавният департамент на археологията и културата в индийският щат Чхатисгарх планира да потърси помощ от НАСА и ИСРО (Индийската организация за космически изследвания) за научни изследвания на 10 000-годишни скални рисунки, изобразяващи извънземни и НЛО-та в град Чарама в област Канкер, регион Баштар.

Според археолога J.R.Bhagat, тези рисунки изобразяват извънземни като тези, които сме свикнали да виждаме в Холивудските и Боливудските продукции. Разположени на 130 км. от Райпур, пещерите се намират под селата Чандели и Готитола.


Резултатите сочат, че хората в праисторическите времена или са видели отблизо извънземни или просто са си измислили тези същества от други планети, които все още запалват любопитството на хората и изследователите. Необходими са по-обширни изследвания, за по-нататъшни констатации. За съжаление, Чхатисгарх не разполага в момента с такъв експерт, който може да даде яснота по темата, добавя Bhagat.


Има различни вярвания сред жителите на близките села. Едни от тях боготворят рисунките, а други разказват истории, които са чули от предците си за т.нар. „rohela people“ – малки на размер човечета, които са пристигали на земята от небето в малки кръгли обекти и са взимали по един или двама човека от селата, които никога повече не са се връщали.

„Рисунките са направени от естествени цветове, които почти не са избледнели, въпреки годините. Странно издълбаните фигурки видно държат някакви предмети наподобяващи оръжия. Носът и устата са изчезнали. В някои рисунки, фигурките са изобразени дори с космически костюми“, добавя археолога.

Снимки: .collective-evolution

Автор: Радослав Сидеров
Социални мрежи: Facebook Twitter Google +
Харесайте Сетланс (България) във Facebook

Ако статията Ви е харесала, можете да ни подкрепите, като я споделите в социалните мрежи!

Advertisements

One Comment Add yours

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s