10 000-годишни скални рисунки изобразяват извънземни и НЛО в Индия

10 000-годишни рисунки изобразяват извънземни и НЛО в Индия

Държавният департамент на археологията и културата в индийският щат Чхатисгарх планира да потърси помощ от НАСА и ИСРО (Индийската организация за космически изследвания) за научни изследвания на 10 000-годишни скални рисунки, изобразяващи извънземни и НЛО-та в град Чарама в област Канкер, регион Баштар.

Според археолога J.R.Bhagat, тези рисунки изобразяват извънземни като тези, които сме свикнали да виждаме в Холивудските и Боливудските продукции. Разположени на 130 км. от Райпур, пещерите се намират под селата Чандели и Готитола.

10 000-годишни рисунки изобразяват извънземни и НЛО в Индия

Резултатите сочат, че хората в праисторическите времена или са видели отблизо извънземни или просто са си измислили тези същества от други планети, които все още запалват любопитството на хората и изследователите. Необходими са по-обширни изследвания, за по-нататъшни констатации. За съжаление, Чхатисгарх не разполага в момента с такъв експерт, който може да даде яснота по темата, добавя Bhagat.

10 000-годишни рисунки изобразяват извънземни и НЛО в Индия

Има различни вярвания сред жителите на близките села. Едни от тях боготворят рисунките, а други разказват истории, които са чули от предците си за т.нар. „rohela people“ – малки на размер човечета, които са пристигали на земята от небето в малки кръгли обекти и са взимали по един или двама човека от селата, които никога повече не са се връщали.

10 000-годишни рисунки изобразяват извънземни и НЛО в Индия

„Рисунките са направени от естествени цветове, които почти не са избледнели, въпреки годините. Странно издълбаните фигурки видно държат някакви предмети наподобяващи оръжия. Носът и устата са изчезнали. В някои рисунки, фигурките са изобразени дори с космически костюми“, добавя археолога.

Радослав Сидеров
Facebook / Twitter

Advertisements

One Comment Add yours

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s