Изберете вратата, която ви харесва и вижте какво казва тя за вас! (Тест)

Този тест е доста популярен в интернет, затова реших да ви го представя и на вас. Има много положителни отзиви и повечето хора казват, че е доста точен.

Единственото, което трябва да направите е да огледате хубаво арките и пътеките към които водят. Изберете пътеката, която най-много ви харесва. Тази пътека ще разкрие важна информация за вас и вашето бъдеще. И помнете, че все пак това е тест от интернет и целта му е забавление. Не го приемайте твърде на сериозно.

Моля да споделите резултатите си в коментарите и да споделите теста в социалните мрежи, за да достигне до повече хора.

Снимка: littlechurchmouse.com / Натиснете за цял размер

Резултати:

Номер 1 – Свобода. Вие сте от типа хора, които се нуждаят от много пространство и свобода. Нужна ви е свобода, за да правите нещата по своя начин. Вие предпочитате да тръгнете по трудният път, който ще ви извае като личност. Вие не искате да се чувствате ограничени и сте много независими, дори понякога се държите като бунтар, но не обичате конфронтацията. Вие сте по-склонни да се съпротивлявате пасивно на някого или нещо. Мразите да ви притискат и да ви карат да вършите нещата бързо. Вие сте прекалено зает да се радвате на живота.

Номер 2 – Потайност. Вие сте от този тип хора, които предпочитат да пътуват самостоятелно. Обичате да наблюдавате, размишлявате и подреждате мислите си. Обичате пътеките, по които може да мине само един човек. Вие сте много оригинални и задълбочени. Вие гледате на света по уникален начин и другите могат само да се възползват от вашата гледна точка. Вие сте леко самотни, но можете добре да контактувате с хората, стига да имате нужното време.

Номер 3 – Колоритност. Вие сте един много интригуващ и ангажиран човек. Вие обичате да бъдете част от света… да опитвате от всичко. Вашият идеален път е изпълнен с цветове, преживявания и красоти. За вас пътуването е по-важно от крайната дестинация. Вие сте любопитни и развълнувани, да научите повече. Обичате да започвате разговори и да задавате много въпроси. Вие сте интелигентни и остроумни. Обичате да правите остроумни коментари и разсмивате хората.

Номер 4 – Вълнение. Вие винаги вървите напред в живота си, често в неизвестното. Скачате в неизвестното без да се замислите и се справяте с последствията след това, както можете. Вашата идеална пътека е непредсказуема и може би малко страшна. От време на време нарушавате закона и сте безотговорни. Често действате без да мислите, но обикновено всичко става както искате. Вие сте много спонтанен човек. Вие ще се възползвате максимално от времето, което ви е предназначено на тази планета.

Номер 5 – Гостоприемност. Вие сте човек, който търси мир. Вие сте уверен в себе си, не обичате да ви безпокоят. Вашият път е ясно очертан и приятен. Вие искате да се насладите на пътуването си и да знаете в какво се намесвате. Вие често ще правите лесният избор, когато е възможно. Животът е достатъчно труден и не искате да го правите още по-труден за вас. Вие сте стабилни и подкрепяте хората около вас. Вие сте постоянен и здраво стъпил на земята човек.

Номер 6 – Тишина. Вие цените самотата във всичките и аспекти. Вие можете да прекарате голям период от време в самота, без да се чувствате самотни. Вашият идеален път в живота е тих и спокоен. Вие искате да получите цялата информация около вас, без да се чувствате претоварени. Вие търсите замисъл във всеки аспект на живота. Вие живеете живота си много съзнателно – както в мислите си, така и в действията. Вие не харесвате тълпите, но харесвате хората. Вие цените автентичните отношения и предпочитате дълбочината на разговорите лице в лице.

Радослав Сидеров
Facebook / Twitter

Advertisements

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.