Израел планира фалшива атака срещу САЩ, за да създаде война с Иран

Марк Данкоф, снимка: mark1marti2.wordpress.com

Израел се готви да извърши фалшива атака срещу Съединените щати и ще хвърли вината върху Иран. Такава е стратегията за вкарване на Вашингтон във война с Техеран, казва бивш кандидат на американския Сенат.

„Израел планира и когато настъпи времето ще извърши фалшив инцидент, вероятно в континенталната част на Съединените щати, благодарение на израелското разузнаване, и ще обвини Иран“, казва Марк Данкоф.

„Тази лъжа ще се повтаря по американските медии постоянно във времето, за да се създаде фурор в Съединените щати, и за да се настрои американското  общество срещу иранците,“ казва Данкоф за Press TV.

„Това ще бъде катастрофално разбира се, но мисля, че към това все пак се стреми Израел. Те ще го направят с фалшив инцидент и ще обвинят Иран, а и имат много съюзници в американските агенции за национална сигурност“, добавя той.

Американският президент Барак Обама призна в понеделник, че военна операция срещу ядрената програма на Иран „няма да го отстрани“.

„Военна операция няма да оправи нещата. Дори, ако САЩ участва, само ще забави временно Иранската ядрена програма, но няма да я спре,“ казва Обама за израелският Канал 2 в понеделник.

Обама добавя, че има „факти, доказателства и анализи“, които сочат, че „достоверно и трудно споразумение“ е по-добрият избор.

Радослав Сидеров
Facebook / Twitter

 

Advertisements

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s