Реклама на УНИЦЕФ ни подготвя за среща с извънземни?

Снимка: wakingtimes.com

УНИЦЕФ е фонд създаден от ООН през 1946 година с главна цел да помага на децата на човечеството по отношение на изхранването им, опазване на здравето им, а също така и по отношение на просветата. Организацията действа в целия свят.

Техният клон в Чили наскоро публикува видеоклип в официалната си Фейсбук страница със загадъчното заглавие: „Да срещнеш някой различен е чудесна възможност да получиш ценен опит. Да кажем да на интеграцията!“

Да, посланието е много важно (универсално приемане и любов за всички), но не можем да не се замислим обаче, какво точно искат да ни кажат?

Дали видеото е само едно средство за масова комуникация относно, какво наистина означава приемане в голям мащаб или има по-дълбоко значение?

Това, което е интересното в случая е, че видеото излиза само няколко седмици след извънредната пресконференция между НАСА и СЕТИ, където се обсъждаше откриването на земеподобната планета Kepler 452B.

Откакто съзнанието ни като човешки вид започна да се разширява, ние започнахме да откриваме и приемаме различното и чуждото по различен начин. Може би е дошло време да отворим съзнанието си за чуждото извън нашата планета.

Ако любовта е любов, тогава любовта е любов за всички.

РЕДАКЦИЯ! Поради някаква причина, рекламата беше изтрита от официалният youtube канал на УНИЦЕФ Чили. След това е качен нов клип с наименование „UNICEF Marciano“, тоест Марсианец. Коментарът го оставям на вас. Ето и новото видео:

Радослав Сидеров
Facebook / Twitter

Advertisements

One Comment Add yours

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.