Откриха мистериозни каменни дискове на експедиция във Волгоград, Русия

Снимка: bloknot-volgograd.ru

Екип от изследователи в Русия са се натъкнали на уникално откритие: повече от дозина каменни дискове открити във Волгоград, Русия, като единият е с размер от 4 метра в диаметър. Екипът твърди, че дисковете съдържат волфрам, метал с висока плътност, който има приложения във военните технологии. Откъде идват дисковете засега остава загадка.

Руският новинарски сайт Bloknot Volgograd съобщава, че откритието е направено от руската уфологическа и криптозоологическа група Космопоиск, водена от Вадим Чернобров, по време на разкопки в района района Жириновски, област Волгоград. Ловците на НЛО изследват района, заради славата му, че е място, където се случват „мистични явления“.

Снимка: bloknot-volgograd.ru

Най-голямото откритие е дискът с размер 4 метра. Останалите дискове са с различни по-малки размери, повечето по 1 метър.

Уфологическият екип е излезнал със сензационно твърдение, че каменните дискове могат да бъдат на един милион години, и вероятно представляват военни безпилотни самолети, които са били повредени по време на атака на Марс, преди да паднат на Земята.

Снимка: bloknot-volgograd.ru

В момента, учените от музея Жириновски провеждат изследвания върху най-големият диск, за да определят неговата възраст и материал. Някои скептици вярват, че скалите не са дори изкуствени, а са просто резултат от ерозия.

Радослав Сидеров
Facebook / Twitter

Advertisements

One Comment Add yours

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s