8 пещерни рисунки, които изобразяват извънземни

Навсякъде по света има пещерни рисунки, които археолозите не могат да обяснят. Тук сме подбрали 8 пещерни рисунки, които изобразяват същества от друга планета или НЛО. Смята се, че праисторическият пещерен човек е рисувал всичко, което види, следователно съществуването на тези необясними изображения доказва, че извънземните не са само празни приказки.

Сего Каньон, Юта, САЩ

Големите очи и липсващите крайници на тези същества със сигурност напомнят на гости от друга планета. Тези рисунки са на 7,500 години.

Вал Камоника, Италия

Снимка: rockartscandinavia

Датиращи от 10 000 г. пр. Хр., това са няколко много странни рисунки открити в Италия. Очевидно е, че тези същества са облечени с някакви защитни костюми, а в ръцете си държат неизвестни оръдия. Забележете странните обекти над главите им, които приличат на ореол – те се срещат много често и в други пещерни рисунки.

Пещери Нио, Франция

Това, което изглежда като схема на космически кораб от някой научнофантастичен филм е всъщност пещерна рисунка открита в пещерите Нио във Франция. Тази палеолитна пещерна рисунка е нарисувана във времето между 13,000 г. пр. Хр. и 10,000 г. пр. Хр.

Тасили, пустинята Сахара, Алжир

Тези фигури очевидно също не са човешки. Забележете, че и тук имаме обекти около главата наподобяващи „ореол“, каквито вече видяхме в началото на статията. Тези пещерни рисунки открити в Тасили, пустинята Сахара, Северна Африка датират от 6 000 г. пр. Хр. Обърнете внимание, че има летящи дискове в небето.

Итоло и Коло, Танзания

Снимка: avilagtitkai

Тези две пещерни рисунки са от Танзания. Счита се, че и двете датират от 27,000 г. пр. Хр. Рисунката в ляво се намира в Итоло и изобразява няколко обекта с дискообразна форма. Тази в дясно се намира в Коло и изобразява четири обекта обградили жена.

Пещера Пеш-Мерл, Франция

Снимка: proofofalien.com

Рисунките в пещерата Пеш-Мерл, Франция изобразяват поле с различни диви животни, сред които има едно същество с хуманоидна форма, което има крайници и опашка. Няма причина да се вярва, че съществото е дело на въображението, тъй като останалите животни на полето могат да бъдат разпознати. В рисунката могат да се наблюдават и три летящи обекта. Смята се, че рисунката е нарисувана преди 19,000 години.

Кимбърли, Австралия

Тези пещерни рисунки датират от около 3000 г. пр. Хр. и се намират в Кимбърли, Австралия. Това са по-древни рисунки на това, което местните аборигени наричат „Уанджина„.

Забележете, че и тук имаме познатите характеристики: големи очи и „ореол“ около главите. Повечето от съществата имат специфична луковична форма на главата, която се смята, че притежават „Сивите“ извънземни.

Чхатисгарх, Индия

За тези рисунки вече сме писали. Смята се, че са на поне 10,000 години, но повече информация вижте тук: 10 000-годишни скални рисунки изобразяват извънземни и НЛО в Индия

/ancientufo

Радослав Сидеров | Facebook | Twitter
Сетланс (България) във Facebook

Advertisements

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s