Ротшилд притежават 80% от Израел – и пряко контролират държавната политика на геноцид

През 1917 г. Ротшилд успяват да убедят британското правителство да им обещае Палестина, в замяна за влизането на САЩ в Първата световна война. Поради тази причина, днес Ротшилд притежават цели 80% от Израел.

Ротшилд притежават 80% от Израел, според Саймън Шама. Те са създали Върховният съд на Израел и притежават двете най-големи информационни агенции в света – Ройтерс и Асошиейтед прес.

Те притежават и контролиращ дял в Роял Дъч Шел, Банката на Англия и LBMA (международна търговска асоциация, представляваща и ръководеща лондонския пазар за злато и сребро.) Те имат властта и средствата да подклаждат войни, да поставят президенти, да детронират крале и да банкрутират държави.

Ротшилд обикновено работят зад кулисите. В случая с Израел, Ротшилд са проектирали ПСВ и са изчакали до 1917 г., когато Великобритания е била в беда.

Тогава, Ротшилд са обещали на Великобритания, че могат да вкарат Съединените щати във войната (на нейна страна) и по този начин да гарантират победата над Германия.

Разбира се, те искат нещо в замяна: Палестина. Така е създадена Декларацията на Балфур, която е официално писмо от Външният министър на британското правителство Джеймс Балфур до барон Ротшилд.

То гласи:

„Скъпи барон Ротшилд,
С огромна радост от името на правителството на Нейно величество Ви предавам следната декларация за симпатията ни към еврейско — ционистките стремежи, която бе представена на кабинета и той одобри. Правителството на Нейно величество гледа с благоволение на изграждането на национално домашно огнище на еврейския народ в Палестина и ще се застъпи с всички сили за осъществяването на тази цел. Ясно е, че няма да бъдат предприети никакви действия, които биха могли да накърнят гражданските и религиозните права на съществуващите не — еврейски общности в Палестина или правата и политическия статус на евреи, живущи в други страни. Ще съм Ви благодарен, ако Вие оповестите тази Декларация на ционистката федерация.
С приятелски поздрав: Артър Джеймс Балфур“

(изт. Geheimgesellschaften und ihre Macht im 20. Jahrhundert, 1994)

Но тук имаме един голям проблем. Палестина никога не е била на Великобритания, за да я раздава. Това право принадлежи само на палестинците.

Именно заради това, насилствено са евакуирани и избити хиляди палестинци. Този геноцид се извършва и до днес.

Създаването на ционистката държава Израел е масова несправедливост още от самото си начало. Нещо, заченато в беззаконие, няма как да не поражда конфликти занапред. Не е преувеличено да се каже, че основаването на самия Израел може да е предвестник на Третата световна война.

/humansarefree

Автор: Радослав Сидеров
Социални мрежи: Facebook | Twitter | Google +
Харесайте Сетланс (България) във Facebook

Ако статията Ви е харесала, можете да ни подкрепите, като я споделите в социалните мрежи!

Advertisements

One Comment Add yours

Моля, спазвайте правилата за писане на коментари! Можете да ги откриете в секцията "За нас".

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.